Comeback


comeback.jpg

Nej, vi skippar comebacken tror jag. Bollen är fortfarande inte riktigt bra, limmet är nu borttaget så det känns inte som om det skulle bli speciellt kul om man fick för sig att kliva in i hagen igen.

“Matchdräkten” är inte Halmstad Bordtennisklubbs nya matchdress utan den jag blev beordrad att bära under min svensexa. Den satt ju jättefint, inte sant?

Det har varit konvent i pingisen i helgen i samband med HBTK:s match mot Eslöv i Elitserien i bordtennis och där fattade man det kloka beslutet att bilda en elitserieförening. Syftet med denna är att arbeta med Elitserien och göra denna mer attraktiv. I mina ögon finns det egentligen bara tre saker att göra:
1. Spela på ett bord och tremannalag. Nej, nej, det finns inga argument mot detta.
2. Köpa tid i TV, de som inte vill vara med får spela i lägre divisioner.
3. Se till att samordna marknadsföringen så det ser likadant ut och folk känner igen sig, samt försöka skapa profiler och en inramning kring matcherna. Det måste hända något och bli kul att gå på pingis. Här går det att skriva spaltmeter och det har jag redan gjort och tänker inte göra det igen.

Att det fortfarande finns lag kvar som tycker det är ok i nuvarande skick som det är gör mig smått irriterad. Vad är det som är bra? När man är i det läget som Elitserien i pingis är idag så finns det inget som inte kan bli bättre. Vad väntar vi på?

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *