Om Thomas


[singlepic id=29 w=320 h=240 mode=web20 float=]

Jag föddes i dalslandsmetropolen Mellerud 1971. Jag kom tidigt i kontakt med pingis och den har sedan dess färgat mycket av mitt liv. 1986 flyttade jag och pingisen till Halmstad och Halmstad Bordtennisklubb, klubben i mitt hjärta. Idag har jag slutat men det blev många, många år och tusentals matcher, jag gjorde faktiskt 14 säsonger i Elitserien vilket jag är lite småstolt över. Fortfarande spelar pingisen en stor roll i mitt liv och jag hjälper till så gott det går i klubben med lite grafiskt jobb, sitter på bänken och coachar elitserielaget. Jag är även styrelseledamot i elitserieklubbarnas intresseorganisation, Svensk Elitpingis.

I mitt övriga civila liv ramlade jag en dag in på ett bananskal till ett företag som heter Teknikförlaget AB. Året var 1997 och jag blev av någon anledning kvar. Ända fram tills idag faktiskt. Numera är jag även delägare tillsammans med två kollegor. Vi sysslar med facktidningsproduktion, webbproduktion och kan hjälpa till med det mesta inom grafisk produktion. Dessutom har vi under slutet av 201o även startat ytterligare ett bolag tillsammans med våra halmstadbaserade kollegor, TextMedia. Bolaget kommer att syssla med ungefär samma saker som Teknikförlaget men med ytterligare muskler känner vi att vi förhoppningsvis kan attrahera lite större kunder. Läs mer om comtxt.se här.

På fritiden umgås jag självklart så mycket jag kan med min hustru, familj och vänner. I övrigt sitter jag en hel del framför  datorskärmen samt tränar styrketräning. Träningen bedriver jag tillsammans med min gode vän Jonas, vi firar nog baske mig snart treårsjubileum som träningspartners…tiden går fort när man har roligt. Även nu när vi flyttar till Helsingborg skall vi köra på med träningen, tre gånger i veckan, varför ändra ett vinnande lag liksom?

Sajten du befinner dig på startades mest när vi skulle gifta oss och vi behövde en slags “elektronisk anslagstavla” för att kommunicera ut viktiga budskap till våra bröllopsgäster. En fredagsnatt skred jag så till verket och lyckades koda ihop sajten som nu har vuxit ut till en blogg. Jag har som mål att göra om sajten helt och hållet, dock är det lite ont om tid rätt som oftast för just sådana fritidsintressen. Motorn som ligger i bakgrunden är en enkel WordPress-installation och det är värt en stående ovation måste jag säga, ett helt suveränt verktyg. Det går självklart att läsa om vårt bröllop här, där finner du även massor av bilder från bröllop, bröllopsfest och bröllopsresa.

Jag skriver när andan faller på och när det finns något att berätta eller om det finns några roliga bilder att visa. Vill du ha tag i mig kan du sända mig ett mail på thomasbuza@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *