En salig röra


[nggallery id=33]

Det har varit sorgligt tyst på Buzbergs blogg den senaste tiden trots semester och vila. Jag har inget egentligt försvar mer än att jag fuskat lite under semestern med en utgåva av Future Spin för International Table Tennis Federation (ITTF). Dessutom har ju vädret varit trevligt så vi har prioriterat att vårda våra trötta själar med sol, bad, god mat och trevligt sällskap. Lisa har ju dessutom nätt och jämt samlat ihop sin trötta själ av allt bokarbete som under våren varit väldigt intensivt.

Istället för att bli långrandig låter jag denna gången bilderna tala lite mer. Vi har varit på Hotell Skansen i Båstad (nej inte under tennisveckan, vi är lite för coola för det) och hade en jättefin vistelse med god mat och trevliga omgivningar. Vinet jag bjöds på på restaurangen var faktiskt ett av de bästa jag någonsin provat. Servitören superproffsig och maten väldigt bra.

Vi har även firat midsommar med Lisas Helsingborgsgäng hemma hos blivande föräldrarna Tove och Johan. De bor i Barsebäcks hamn och sämre utsikt kan man faktiskt ha. Potatisskalarna kunde med lätthet pricka några av badarna i havet i skallen därifrån de satt på Tove och Johans balkong. Vi hade en väldigt trevlig kväll och kubbspelet lade till lite hetta i sommarkvällen för vissa (inte jag denna gången dock).

Vi har även tillbringat mycket tid på Lisas föräldrars torp vilket varit mycket trevligt. Där har vi stiftat bekantskap med ett nytillskott i familjen som heter Agnes. Hanna och Andreas dotter, Lukas lillasyster. Jag lyckades fånga Lisa och Agnes på en mycket fin bild (om jag nu själv får säga det).

Landskrona var också utsatt för Buzbergarnas framfart. Tillsammans med goda vännerna Nina och Andreas var vi vid det vackra Citadellet och såg Lars Winnerbäck och Melissa Horn uppträda. En helt underbar kväll med trevlig sällskap. På vägen till bilen för hemfärd fick Andreas och jag även ett recept på en grillsås som var helt magisk. Karln satt mitt på trottoaren och delade med sig av sin grillade kyckling som man kunde dippa i hans grillsås. Överraskande god och visst, kanske lite sådär halvsnuskigt, men lite drycker tidigare under kvällen gjorde att vi med glädje både provade karlns grillsås och kyckling samt tog ett varv i hans lägenhet.

För några dagar sedan var vi dock i Halmstad och tittade på Lisas favorit Melissa Horn. Med som sällskap hade vi våra goda vänner Cicci och Lasse som hade lämnat barnen Albin och Ludvig hemma. Vi hade en mycket trevlig kväll och klarade oss nästan helskinnade från regnet. Man kan konstatera att vänner träffar man alltid för sällan…

Hur som helst, bilderna du hittar är ett litet virrvarr av det som hänt under sommaren. De ligger inte i någon direkt ordning och som ett wildcard slängde jag in en bild från Teknikförlagets nya kontor som numera är beläget ovanför Centralstationen i Halmstad. Ett jättelyft för oss och det känns faktiskt helt ok att gå tillbaka till jobbet.

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *