En pingpongblogg?


[nggallery id=28]

Har vår blogg blivit en pingisblogg nu? …det undrade fru Buzberg häromdagen. Nja, njäää…det kan man inte säga men det har varit lite mycket pingis nu i dagarna i och med att Svenska Mästerskapen står för dörren i den nya fina Halmstad Arena.
Dessutom var jag på plats igår kväll och bevittnade sista omgången i Elitserien (Pingisligan) när Halmstad mötte BTK Warta. Det var ingen rolig syn, förlust med 1-4, och jag insåg att jag själv gjort rätt som slutat i tid. Fan om vi inte var bättre när jag spelade…?

Jag lovar dock att ta några bilder på vår flyttade vägg i huset  och lägga ut, det kan ju vara av intresse för de som inte sett hur det blev.
Tillsvidare får det hållas till godo med en bild på när jag utanför arenan vid VM i Shanghai 2005 blev utmanad av den kinesiska mästarinnan i pingis. Matchen var tuff, bollduellerna många och långa men till sist lyckades jag dra längsta strået och avgå med segern.
(Givetvis var hon inte kinesisk mästarinna, hon var väl knappt över 5 år men hon tyckte att vi skulle spela, och det gjorde vi).

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *