Japaner, japaner


[nggallery id=19]

Idag har jag roat mig med att göra en japansk framsida till mitt lilla pingisprojekt, Future Spin som jag layoutar. Denna utgåva av Future Spin skall är gjord för Cadet Challenge och Junior Circuit i Tokyo i mitten av oktober. Dock ville japanerna ha en japansk framsida. Lätt? Nä, inte direkt, fruktansvärt omständigt jobb. Det löste sig dock till slut efter ett intensivt mailande och skickande av olika bokstäver hit och dit, det är bilden ovanför. Snygga bokstäver får man ändå säga. Om någon skall ge sig på något liknande, alltså arbeta med japansk text och japaner, hör av er direkt till mig. En sak till, utrusta er med mycket tålamod.

Tidningen blev dock väldigt bra tycker jag, nu är den inte tryckt ännu men jag tänker ändå lägga ut den engelska versionen som du kan ladda ner som pdf här. Före detta tränaren i Halmstad BTK, Mikael Andersson har varit min vapendragare i detta projekt och han har dessutom skrivit en massa bra artiklar i den.

Imorgon bär det av till Stället Annorlunda för en cykel till Lisa. Trevlig helg, och missa inte TV-premiären av Pingisligan. Jag har faktiskt gjort det mesta i barriärväg så ser det för pissigt ut är det mig du skall skylla på.

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *