Silver


Måndag: Bröst, triceps
Tisdag: Vila alt marklyft
Onsdag: Biceps, axlar
Torsdag: Rygg, vader
Fredag: Vila
Lördag: Framsida och baksida ben
Söndag: Vila

Givetvis Checkens och mitt träningsprogram. Ser rätt seriöst ut när man ser det nedskrivet. Tunga basövningar och så någon “discoövning” för komplettering. För den undrande, basövningar är knäböj, bänkpress, axelpress, marklyft osv. Discoövningar är små enkla övningar, oftast utförda i någon form av maskin. Visst, grymt ointressant för de flesta men jag ville se det på pränt.

Raskt vidare till annat. Det blev ett silver i årets Elitserie för Halmstad Bordtennisklubb. Grymt bra insats får jag säga. Utan att ha varit med på något mer än hemmamatcherna så skall jag härmed betygsätta dem, en och en.

Wang Yin Zhou: Årets utropstecken. Första matchen borta mot Falkenberg såg han rätt vilsen ut, inte en backhand på bordet…jag skall villigt erkänna att jag var lite osäker. Efter det har han gått från klarhet till klarhet och visat en härlig fighteranda och vinnarskalle. Underhållande att se på, vindsnabb. Han är bara 20 år så det här är en blivande storspelare.

Huang Dawei: Gjorde en av sina bättre säsonger, iskall som vanligt och en stabil poängplockare. Slog faktiskt Eslövs Zhao Peng hemma, förmodligen den bästa matchen på hela säsongen.

Niklas Rönningborn: Ny från Gröstorp inför detta året och den som tillsammans med Wang betytt mest för utvecklingen. Positiv och träningsvillig som få. Har gjort underverk för stämningen i laget.

Henrik Olsson: Lunkat på och visat vad han kan emellanåt varvat med mindre bra insatser. Tränat sparsamt större delen av säsongen därav resultaten. I slutspelet var han dock vältränad och vinner matcher både i semin och finalen vilket man bara gör om man är en stor spelare. Men, Henke kan bättre.

Nu återstår att se vilket manskap som ställs på benen inför kommande säsong. En inte alltför kvalificerad gissning är att ett liknande lag presenteras om nu alla vill fortsätta. Bra gjort i år dock grabbar.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *