Det är många om budet…


Min debut i Valdemarsviks IF har tilldragit sig intresse. Pingisoraklet Per Hällström med sin eminenta sajt PingisNet har lagt ut en blänkare om den “sensationella övergången” från Halmstad BTK till Valdemarsviks IF.

Nu återstår att se om det blir en fortsättning i viken. Eller blir det kanske en comeback i HBTK, eller Kvibille BTK? Blir det det senare alternativet innebär det premiär eftersom jag aldrig spelat i Kvibille BTK faktiskt. Elitserien känns kanske lite väl mastigt.

Nästa sammandrag med Valdemarsvik är dock svårt då min kära svärmor Monica fyller år och vi skall få följa med till Budapest. Känns hugget som stucket, semester i Budapest eller sammandrag i Valdmarsvik…!

Sen har jag precis kommit på att fy fabian vad det är tråkigt att limma om racketen hela tiden. Fick mig ett par rejäla tillsägningar av några gringubbar under sammandraget i Vadstena också, “här får du inte limma, gå till avsedd plats”, “jag är allergisk mot det där, försvinn ut ur hallen”. Gjorde ju inte limmandet roligare kan jag säga.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *