Oavgjort är trist ibland


Tung poängförlust mot Falkenberg i måndags. 4-4 var en miss tycker jag. Hur Gao Wei kan spela i andrauppställningen är ett litet mysterium med tanke på att han förmodligen är bäst i laget. Wang Yin Zhou, Halmstads nya kines kan nog bli bra med tiden. Lite vek kanske men med tanke på att han bara är nitton år så var det inte så tokigt ändå. Beundransvärt är det dock att det är så tekniskt fulländade spelare de släpper ifrån sig, kineserna. Bra teknik, mycket fint rörelsemönster. Ingen vidare backhand dock. Får se lite mer hur det artar sig när han ställs inför tuffare motstånd.

Falkenberg var tillbaka i gamla Idrottshallen efter några år i Lusthuset och det kändes trevligt. En av Sveriges bästa pingishallar att spela i tycker jag. Här klickade för övrigt Peter “Sulan” Greczula nästan sönder hallen med sin gamla Alsérstomme och pappas brandlim 🙂 när han spelade i Falkenberg.

Själv har jag vunnit en DM-titel i seniorer i Halland och det skedde här i Falkenbergs Idrottshall. Jag slog Peter Nilsson (förmodligen en av få gånger jag gjort det) och sedermera Freddie Helgesson i finalen. Lite kasst att jag inte lyckats vinna fler titlar i seniorklassen med tanke på att jag ställt upp så sagolikt många gånger…men men, jag får trösta mig med en hög med mixed, dubbel och lag-guld.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *