Tack, Neal


Neal Casal…säkerligen inte känd för så många men vi har hängt ihop länge, ändan sedan hans ”Fade Away Diamond Time” som släpptes redan 1995 och säkerligen har jag varje år sedan dess återkommit till detta mästerliga album. 24 år…

Neal Casal var en lysande gitarrist och singer songwriter inom genren ”Americana”. För många var han mest känd som Ryan Adams högra hand i gruppen The Cardinals mellan 2005-2009.

Nu finns han, trist nog, inte längre bland oss…därför vill jag säga tack Neal, för musiken och att jag fått vara med så länge och fått ta del av din makalösa talang. Jag beklagar verkligen att du aldrig fick veta hur mycket jag lyssnat på din musik och hur mycket i mitt liv jag associerar med dina låtar. Jag beklagar också att inte fler fick förmånen att upptäcka den. Det var alldeles för tidigt du valde att lämna men jag hoppas du nu fått frid.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *