Lite utbildning


Jag har semester. Då hinner man med lite roliga grejor. En grej som sorterar in under roligt är den plugin jag lagt upp här till höger. Det är en mp3-spelare där du kan välja ur spellistan. Vill du inte behöver du inte. Det kommer att vara låtar och artister jag tycker att du behöver höra innan du viker hädan från denna jord. Pluginen är skapad av en Thomas Norberg (nej, inte pingisspelaren) och du hittar den på hans sajt. Kolla under “plugins”. Bara det att den är helt gratis är värt ett omnämnande tycker jag. Spelaren funkar precis som en vanlig spelare. Markera låten du vill lyssna på och tryck på play, klart!

Så här funkar det. Jag kommer att försöka ladda upp lite låtar då och då. Artistens namn kommer att vara låttiteln. Är du intresserad av någon speciell är du varmt välkommen att höra av dig. Jag ser det inte som fildelning utan mer marknadsföring av artister som många inte känner till men som förtjänar all uppmärksamhet enligt mitt sätt att se det. Det är ingalunda bara nyheter utan ofta ganska gammal skåpmat som förföljt mig genom åren. Håll till godo!

Spellista augusti:

1. Something Less Than Something More – Caitlin Cary/Thad Cockrell  (caitlincary)

2. The Long Way Home – Danny Wilde (dannywilde)

3. How Can A Man Stand Such Time And Live – The Del-Lords (dellords)

4. She Reminds Me Of You – FireTown (firetown)

5. Bad Time – The Jayhawks (jayhawks)

6. Hey Porcupine – Josh Rouse (joshrouse)

7. Swinging Door – Kris McKay (krismckay)

8. One Time One Night – Los Lobos (loslobos)

9. Some Jingle Jangle Morning – Mary Lou Lord (maryloulord)

10. These Days With You –  Neal Casal (nealcasal)

Orsaken till låtarnas medverkan är flera. Först och främst är det fantastiska låtar i mina öron. Sen kommer exempelvis Mary Lou Lord med för texten i låten: “Now LSD and Ecstasy wont help me and my dance with Mr. Brownstone got to rough. Will you wake me without warning some jingle jangle morning, we´ll fly away to heaven on a star. Cause I love to watch you walk, and I love to hear you talk. But there´s nothing I can say to make you feel the same”.

Enjoy!

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *