Besök


Vi har nu haft besök av en egensinnig dam i cirka tio dagar. Sidda heter hon. Hon hade lite jobbigt första natten hos oss men sedan acklimatiserade hon sig väldigt väl. Så väl att hon knappt ville åka hem när det var dags. Sidda sov i stort sett hela dagarna och brydde sig egentligen bara om oss när hon ville ha något att käka. Sidda är alltså en katt. Jag tänkte lägga upp ett foto på henne snart, mycket vacker liten dam med egen vilja. Efter någon dag kändes det nästan som om hon betraktade oss och undrade vad vi gjorde där egentligen…

Jag tror nog att hon kan tänka sig att komma tillbaka till oss fler gånger. Hon bemödade sig faktiskt med att hålla oss sällskap några minuter om dagen på slutet och gick även med på att bli klappad lite grand. Tills hon tyckte att det räckte  och fräste till och helt enkelt drog sig tillbaka till övervåningen där hon bosatte sig. När matte och husse Josefine och Johan kom för att hämta henne så ville hon inte alls vara med utan satte sig mitt under vår säng och morrade. Vi ser det som ett gott betyg till oss som vikarierande kattföräldrar!

Här kommer även ett webbtips för den kattintresserade: www.simonscat.com. Klicka på “Films”, riktigt kul och du kommer känna igen dig om du är kattägare.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *