Bilder


New York City skyline

Kota Kinabalu, Borneo

Lisa och Leif fyller år

Bifogar såhär en torsdag två bilder. En från New York City, bland annat syns Chrysler Building i mitten. Den andra är från det exotiska Borneo, Kota Kinabalu. New York-resan gjorde jag och Lisa när hon ändå skulle till Philadelphia och jobba. Vi tillbringade några dagar i det stora äpplet och frös och fotade om vartannat. Lisa skulle sedan vidare till Philadelphia och för det ändamålet fick vi för oss att hyra en bil. Som allt annat i detta landet så fick vi givetvis en gigantisk bil. Men det gick utmärkt ändå och vi hittade dit vi skulle. Det var lite nervöst när man svängde ut från Avis biluthyrning – på Fifth Avenue. Hade vi haft The Wallflowers låt “Sixth Avenue Heartache” på i högtalarna hade allt varit perfekt. Nu fick vi nöja oss med att köra förbi restaurangen där “The soup nazi” verkade i TV-serien Seinfeld.

Bilden från Borneo är vy från vårt hotell, där var vi med hela Lisas familj då hennes generösa far Leif bjöd med oss på en helt fantastisk resa när han fyllde år. Underbart ställe med trevliga människor, supergod mat.
Två vackra städer borde kompletteras med en vacker kvinna och hennes kära far. Bilden är från deras gemensamma födelsedagskalas som firades på nämnda Borneosemester, de fyllde nämligen 90 år totalt. Vem som fyllde vad lämnar vi åt fantasin. Lisa blev rejält överraskad av en orkester som helt plötsligt smög in på restaurangen vi var på. De började helt plötsligt spela Happy Birthday och vi, hennes bordssällskap, smög snabbt bort från bordet varpå Lisa blev ensam kvar och hyllad. En väldigt trevlig kväll.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *