Är det höst eller? (jakten på en låst kyl)


Vädret är ett litet problem. Det insåg jag idag när jag tog på mig regnkläderna och cyklade till jobbet för min näst sista jobbdag. Kanske vädrets makter kan vara lite goda mot oss på lördag och erbjuda lite uppehåll, i alla fall några timmar så vi kan transportera oss och även fota lite trevliga bröllopsbilder.

I övrigt har det flutit på, lite småstrul här och där, men inget större. Just nu laddar jag för repetitionen på fredag för då skall jag se om det funkar att koppla in Lisas Ipod i förstärkaren i kyrkan. Vi skall ju nämligen spela musik från CD och det fanns ingen stereo i kyrkan. Kanske kan en Ipod lösa problemet, vi får se. På tal om Ipods och Apple. Hur sugen är man på en Iphone då? Gå in och kolla på www.apple.com. Trist nog så kommer den förmodligen inte till Sverige förrän runt jul.

Trycksaker och dylikt är också snart färdiga. Det har funkat rätt bra det med. Skall passa på att rekommendera Brunsons Papper i Halmstad och Åsa som äger butiken. Riktar sig mestadels (?) mot sk “scrap-booking” men har även mycket papper osv. Framförallt väldigt trevlig och hjälpsam och är man det får man återkommande kunder, det borde många ta fasta på. Kul! Kika in på www.brunsons.se/

Hmm, vad återstår mer. Jo, en morgongåva skall fixas till min vackra blivande hustru. Sen skall det givetvis dukas och fixas i lokalen men det blir nog torsdagsjobb och då har vi ju hjälp av de eminenta värdparen som på ett strålande sätt assisterat oss med allt möjligt. Så, är det någon mer som skall gifta sig så rekommenderar jag verkligen att ni tar kontakt med våra föräld…. 🙂 Nej, det skall ni nog inte göra 🙂 De kommer nog, liksom vi, att vara fullt nöjda med allt när det hela är fullbordat.

/thomas


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *