Litet klargörande


Efter påstötningar från min kära blivande hustru så behövs det lite klargörande hur det fungerar här på bloggen. Vi (Lisa och jag) lägger alltså ut inlägg när vi har något att säga eller meddela. Om någon känner för att kommentera det vi skrivit så klickar man längst ner i det inlägget där det står antingen “No comments” eller “X comments”. X är då antalet kommentarer som finns på inlägget. Efter det får man skriva in sitt namn och sin e-postadress. Sen är det bara att skriva det man vill och sen trycka på “Submit comment”. Du når alltid tillbaka till bloggens huvudsida genom att klicka på loggan högst upp på sidan.
Bröllopssidan www.buzberg.se når du genom att klicka på “Buzberg” under “Blogroll” till höger i menyn.
Hoppas nu det är glasklart!

Thomas


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *