En svensk tiger…


Jaha, då var man villrådig som jag vet inte vad. Kläderna var spikade, skorna är inköpta. Vad händer då…Jo, byxor till jacketen (stavas det så?) skulle ju inhandlas idag och då tänkte jag som så att en hel fin kostym vore ju fint att ha även i framtiden eftersom “det bör finnas i var mans garderob”. Allt enligt den proffsige butikssäljaren. Jag vågade dock inte tala om att i den här mannens så gjorde det inte det. Sagt och gjort, kostymen satt riktigt bra och grillerna om vad jag egentligen skall ha på mig surrar nu för fullt.

Ja ja, vi får väl se. Dryckesresa är nästa stora grej. Det låter dock värre än vad det är, drycken till bröllopet skall inhandlas och jag letar febrilt efter bra och trevliga sorter. Någon med bra vintips kan gärna höra av sig…


Leave a Reply

Your email address will not be published.