Hello world!


Då var det klart, bloggen är uppe. Den skall alltså till att börja med handla om vårt bröllop som stundar. Dessutom är det ett bra sätt att kommunicera ut lite saker och ting. Det är ju en del saker som skall fixas och meddelas till våra kära vänner.

Det går alldeles utmärkt att skriva något, kommentera det vi skrivit. Det enda som krävs av dig som användare är att du skriver din e-postadress.

Äras den som äras bör. Ibland är man kritisk när saker inte fungerar som man vill. Det kan handla om ett tåg som är försenat, att man ringer och hamnar i en lång telefonkö osv. Nu har jag dock stött på två saker som fungerar så bra så att det nästan är löjligt. Bloggverktyget som denna blogg använder heter WordPress och maken till enklare installation har jag sällan varit med om, helt perfekt. Likaså vårt webbhotell för www.buzberg.se, One.com, måste nämnas, klockren support och bra dokumentation på webbplatsen.

Åter till verkligheten. Den 7 juli klockan 16.00 i Sperlingsholms Kyrka i Halmstad skall vi bli man och hustru. Observera att det är viktigt, för det är ett byte av kyrka från Holms Kyrka som var byggarbetsplats så vi valde att byta och Lisa lyckades med konststycket att alltså boka kyrkan i Sperlingsholm. Dessutom är det ny tid, nu är det 16.00 som gäller och inte 15.30.

Nåväl, bloggen är alltså främst en bröllopsblogg, eller i alla fall ett enkelt sätt att kommunicera ut viktig info. Som ni kanske observerat så öppnas sidan i ett nytt fönster. För att återvända till www.buzberg.se så går det bra att klicka till höger på länken Buzberg.

Välkommen till vårt bröllop!
Lisa och Thomas


Leave a Reply

Your email address will not be published.